«Έπεσαν» οι υπογραφές για την αξιοποίηση των πρώην Στάβλων Παπάφη στη Θεσσαλονίκη

«Έπεσαν» οι υπογραφές, μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της αναδόχου εταιρίας, στη σύμβαση για την αξιοποίηση των πρώην Στάβλων Παπάφη.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται εντός των ορίων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνολικής επιφάνειας 4.775 τμ.

Αφού κατεδαφιστεί το υφιστάμενο κτιριακό συγκρότημα των πρώην Στάβλων Παπάφη, θα ανεγερθεί και θα κατασκευαστεί  ένας πολυχώρος για την εξυπηρέτηση κοινωφελών χρήσεων του Δήμου.

Στον πολυχώρο θα φιλοξενούνται κοινωνικές δομές (βρεφονηπιακός σταθμός, ξενώνας φιλοξενίας), δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού (κλειστό δημοτικό γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, χώρος μνήμης/αρχείο προσφυγικής κληρονομιάς, δημοτική βιβλιοθήκη/αναγνωστήριο, κτίριο γραφείων, ιατρείο, κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων), καθώς και υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Τη σύμβαση για το έργο «Δημιουργία χώρου εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας στο ΟΤ που περικλείεται από τις οδούς Αλοννήσου – Μυκόνου – Άνδρου – Σιδηροκάστρου (πρώην Στάβλοι Παπάφη)» υπέγραψαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομος Νικηφορίδης και η νόμιμη εκπρόσωπος της αναδόχου Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας Παγώνη, Μαρία Παγώνη.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα