Έπεσαν οι υπογραφές για τη τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο της Αχαϊκής

Υπογράφτηκε στις 29 Μαρτίου η σύμβαση για την τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο της Αχαϊκής. Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά και του αναδόχου του έργου Γρηγόρη Ραλλάτου εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας ErgoMASS.

«Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας. Καμιά προετοιμασία αθλητών στίβου δεν μπορεί να γίνει χωρίς ταρτάν και η προσθήκη του στο γήπεδο της Αχαϊκής λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα για τους νέους και τις νέες μας που πρέπει να πηγαίνουν στην Πάτρα για την προετοιμασία τους», δήλωσε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Το έργο που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει προϋπολογισμό 367.437 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Στο έργο περιλαμβάνονται εκσκαφές, εξομάλυνση και οδοστρωσία της επιφάνειας, τακτοποίηση κλίσεων, πρόβλεψη απορροής ομβρίων υδάτων και τοποθέτηση του τάπητα σε συνολική επιφάνεια 3.150 τετραγωνικών μέτρων. Παράλληλα θα εκτελεστούν εργασίες μετακίνησης δύο ιστών φωτισμού, καθαίρεση μέρους της περίφραξης και κατασκευή νέας.

Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα