Έπεσαν οι υπογραφές για νέο οδικό έργο στη Πελοπόννησο

Το συμφωνητικό με τον ανάδοχο του προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ έργου βελτίωσης κατά τμήματα του δρόμου Τρίπολη – Αστρος υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει ακόμα πίστωση 1,2 εκ ευρώ για την εκπόνηση μελέτης ουσιαστικής βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του εν λόγω οδικού άξονα, ενώ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο έργο ως “το πλέον σημαντικό για την Τρίπολη και την ασφαλή διασύνδεσή της με την περιοχή της Κυνουρίας, με το Αστρος και βεβαίως το Λεωνίδιο”.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε τη σύμβαση για την τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο του Παράλιου Αστρους -“έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο της δημιουργίας υποδομών για την ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού στην Περιφέρειά μας” όπως σημείωσε ο Π. Νίκας.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα