Εντός του Απριλίου βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού Κεντρικών Τζουμέρκων

Προέγκριση διακήρυξης του υποέργου: «Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού Παλαιοκάτουνο – Βαρκά Τ.Κ. Παλαιοκατούνου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων», της ομότιτλης Πράξης, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» – Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3, Δράση 4.3.4, με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0036136889.

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ, ύστερα από οδηγίες του υπουργού κ. Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού κ. Γιώργου  Στύλιου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, προχώρησε στην προέγκριση διακήρυξης ενός έργου στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε η με αριθμ. 614/07-03-2023 (ΑΔΑ: 92154653ΠΓ-ΛΓ1) Απόφαση προέγκρισης της διακήρυξης με την οποία ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης του υποέργου: «Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδού Παλαιοκάτουνο – Βαρκά Τ.Κ. Παλαιοκατούνου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων», της ομότιτλης Πράξης, της Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», με κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0036136889, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Προϋπολογισμός  Έργου  488.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά τη βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων λειτουργικών χαρακτηριστικών της αγροτικής οδού  «Παλαιοκάτουνο – Βαρκά» της Τ.Κ. Παλαιοκατούνου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, συνολικού μήκους 2.122,00 μ.  και πλάτους οδοστρώματος 5,00μ., η οποία εξυπηρετεί γεωργικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό 100%.

Η ανακοίνωση για την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ δημοπράτησης του έργου αναμένεται εντός του Απριλίου 2023.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΓΤΑΑ στα πλαίσια της Δράσης 4.3.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α), που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.

Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται σε χρόνο ρεκόρ προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της Ελληνικής περιφέρειας και των αγροτικών περιοχών.

Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών και αλιέων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα