Εννέα νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία

Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για 9 νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας.

Αναλυτικά, αναφέρει ο υφυπουργός:

«Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για 9 νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία! Στόχος η μείωση του κόστους άρδευσης για τους παραγωγούς, η ορθολογική διαχείριση του νερού, ο εκσυγχρονισμός των δικτύων και η διασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας των υδάτων.

Νέα αρδευτικά έργα και εκσυγχρονισμό δικτύων που ήδη υπάρχουν θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σικυωνίων και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύστερα από την υποβολή ολοκληρωμένων μελετών οι οποίες εγκρίθηκαν.

Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη, γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα