Ενημερωτική εκδήλωση για το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ-ΤΜΕΔΕ

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ και ο Σύλλογος Μελετητών Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΜΕΔΕΚΕΜ) σε συνεργασία με το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) οργανώνουν εκδήλωση για το «ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΕΑΤ-ΤΜΕΔΕ», τη Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στις 17:30, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Στόχο της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μηχανικών, ελεύθερων επαγγελματιών, σχετικά με το χρηματοδοτικό εργαλείο που δημιούργησαν το ΤΜΕΔΕ και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ) για τον τεχνικό και επιστημονικό κόσμο. Την παρουσίαση των παροχών του Ταμείου Εγγυοδοσίας  θα κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κ. Ντίνος Μακέδος.

Το «Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ-ΤΜΕΔΕ» απευθύνεται στους μελετητές και κατασκευαστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, και παρέχει εγγύηση σε δάνεια που χορηγούν 8 συνεργαζόμενες με το Ταμείο Τράπεζες (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Attica Bank, Optima Bank, Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας) σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα