Ενεργειακή αναβάθμιση του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς – Το κόστος

Ένα ακόμη σχολικό κτίριο του Δήμου Καστοριάς ετοιμάζεται να αποκτήσει «πράσινο» αποτύπωμα. Ο λόγος για το 4ο Γυμνάσιο, όπου ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και του αναδόχου.

Οι εργασίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τη θωράκιση του κτιριακού κελύφους με σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, την αντικατάσταση Λέβητα – Καυστήρα με νέας τεχνολογίας, την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα τεχνολογίας LED και αντικατάσταση κουφωμάτων.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 561.860 ευρώ και έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα έργα ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών κτιρίων (1ου και 2ου Λυκείων, και 4ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καστοριάς), που είναι πλέον σε φάση ολοκλήρωσης.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι ενεργειακές αναβαθμίσεις και του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς, όπως επίσης και του Δημαρχείου, που ήδη έχουν δημοπρατηθεί.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα