Έκθεση «Οικοδομή»: Όλος ο κατασκευαστικός κλάδος στην έκθεση – θεσμό

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις 17 – 20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για ολόκληρη την αγορά.

Απόδειξη της σπουδαιότητας της έκθεσης για την ανάπτυξη του κλάδου είναι το τεράστιο ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών. Με τη συμμετοχή των εκθετών να επεκτείνει τη διοργάνωση της έκθεσης σε τρεις αίθουσες και με την προεγγραφή των επισκεπτών να ξεπερνά τον αντίστοιχο περυσινό αριθμό, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ μεγαλώνει και αναδεικνύει τις δυνατότητες του κλάδου.

Η έκθεση, αναγνωρίζοντας πως οι νέες τεχνολογίες και τα υλικά εξελίσσουν τον κλάδο, παρέχει ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας ποιοτικές λύσεις στον επαγγελματία που θέλει να έχει τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της εργασίας του και που προσανατολίζεται στη βιοκλιματική δόμηση και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μεταξύ των κατηγοριών που θα παρουσιαστούν στις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού είναι χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων.

Συνεπής ως προς τον διεθνή χαρακτήρα της, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, παρέχοντας ευκαιρίες σύναψης διεθνών συνεργασιών. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, η έκθεση γίνεται το σημαντικότερο κέντρο επιχειρηματικής δικτύωσης για την ευρύτερη περιοχή και σπουδαίο σημείο ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό γεγονός. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι η γιορτή του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου. Με συνέπεια και στήριξη προς τον επαγγελματία, θα είναι το σημείο αναφοράς για όλη την αγορά, προσφέροντας τις ευκαιρίες και τα εργαλεία για επικερδείς συνεργασίες και ανάπτυξη.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα