Έκθεση MADE EXPO: Ραντεβού τον Νοέμβριο στο Μιλάνο

Η MADE EXPO, η ευρωπαϊκή έκθεση που συγκεντρώνει την οικοδομική και κατασκευαστική βιομηχανία σε ένα μέρος,  θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου 2023. Θα παρουσιαστούν υλικά, τεχνολογίες και λύσεις για βιώσιμα, ενεργειακά αποδοτικά, ψηφιακά και τεχνολογικά προηγμένα κτίρια.

Η MADE ΕΧPO θα περιλαμβάνει δύο νέες εκθέσεις:

  • Το Construction Hall, το οποίο θα αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστούς χώρους, οι οποίοι θα επικεντρώνονται στο design, στις υπηρεσίες, στο BIM και στο λογισμικό. Θα παρουσιαστούν συστήματα κατασκευών που αφορούν σε έργα πολιτικών μηχανικών και υποδομών, μηχανήματα οργάνωσης και ασφάλειας εργοταξίου, συστήματα ενσωμάτωσης στα κτίρια, ενεργειακά συστήματα, μονωτικά υλικά, επιχρίσματα, βαφές και επιστρώσεις για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.
  • Το Βuilding Envelope Hall, το οποίο επίσης θα απαρτίζεται από τέσσερις χώρους, στους οποίους θα παρουσιαστούν οι βέλτιστες λύσεις που αφορούν στο κέλυφος των κτιρίων, στα κουφώματα θυρών και παραθύρων, στα συστήματα εξωτερικών χώρων κ.ά.
Για εγγραφές ΕΔΩ
www.madeexpo.it

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα