ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση έργου ύψους 7,5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή έργου στη Κόρινθο

H εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση έργου ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Κόρινθο.

Η ανακοίνωση της ΕΚΤΕΡ

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 28.11.2023 υπέγραψε με τον Δήμο Κορινθίων, σύμβαση έργου σχετικά με την κατασκευή του έργου «Ανέγερση Μουσικού Σχολείου Κορίνθου».

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 7.551.800,05 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι τέσσερεις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 115,35 εκ. ευρώ.

Επίσης, στις 8 Νοεμβρίου, η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε σύμβαση έργου για την εκπόνηση μελέτης για την υλοποίηση έργου ανακαίνισης και αναβάθμισης χώρων και τμημάτων στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με συμβατική αμοιβή στα 4,94 εκατ. πλέον ΦΠΑ 24% με τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google Newγια να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα