Εγκρίσεις τριών νέων έργων ύψους €224.400 για την Π.Ε. Εύβοιας

Σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού €224.400 εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Δίστομο, την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022.

Μέσα από τα έργα αυτά εξασφαλίζονται:

-Η κατεπείγουσα αποκατάσταση των βλαβών του κεντρικού κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης, για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου, προϋπολογισμού €150.000.

-Ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας «ΔΑΚ Μ. Μερκούρη», προκειμένου με την προμήθεια νέου εξοπλισμού και την αντικατάσταση του φθαρμένου υπάρχοντος, να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις διεξαγωγής αγώνων, προϋπολογισμού €37.200.

-Η ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων λυόμενων κατασκευών σε παρακείμενη έκταση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου προγραμματίζεται η μεταφορά του ΕΚΑΒ Χαλκίδας, προϋπολογισμού €37.200.

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε σχετικά: «Παιδεία, Υγεία, Αθλητισμός πολύτιμα αγαθά τα οποία έχουμε αποφασίσει συνειδητά να υπηρετούμε σαν Περιφερειακή Αρχή με κάθε μας δύναμη, υποστηρίζοντας το έργο και τις ανάγκες τόσο των αρμόδιων φορέων, μα κυρίως των συμπολιτών και των παιδιών μας. Πιστοί στην απόφαση αυτή, στηρίζουμε έμπρακτα τρεις πολύ σημαντικές υποδομές στα αντίστοιχα πεδία, στο 1ο Δ.Σ. Νέας Αρτάκης, στο κολυμβητήριο Χαλκίδας και στη σχεδιαζόμενη νέα βάση του ΕΚΑΒ Χαλκίδας, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα