Δυναμική παρουσία του  «Εργοληπτικού Βήματος» και του gobhma.gr στην έκθεση «Οικοδομή 2023»

Ηχηρό παρών έδωσε στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023» το περιοδικό «Εργοληπτικόν Βήμα» και το gobhma.gr, που διοργανώθηκε στις 19 – 22 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo.

Σκοπός της εξειδικευμένης έκθεσης είναι η εξωστρέφεια των ελληνικών κατασκευαστικών επιχειρήσεων και η προβολή της δόμησης, της αρχιτεκτονικής αλλά και διαφόρων οικοδομικών υλικών.

Στις τέσσερις ημέρες διεξαγωγής της, χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου επισκέφθηκαν την έκθεση και είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών και να θαυμάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που γέμισαν τις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού.

Στο περίπτερο HALL 3-A53 η ομάδα του Εργοληπτικού Βήματος και της ιστοσελίδας gobhma.gr ήταν εκεί! 

Εκδηλώσεις 

Το Σάββατο και την Κυριακή στις συνεδριακές αίθουσες του Metropolitan Expo, πραγματοποιήθηκαν δυο παράλληλες εκδηλώσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών επισκεπτών.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, υλοποιήθηκε το Architects Talk by Archisearch.gr με θέμα: THE FUTURE OF ARCHTECTURE. Sustainable Design, Smart Cities & Adaptive Reuse with Cultural & Environmental Sensitivity. Οι ομιλητές του συνεδρίου αναφέρθηκαν στην ανάγκη για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των κτιρίων, αλλά και συνολικά για την ανάγκη του δομημένου περιβάλλοντος, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε, τα εργαλεία και τα υλικά που χρησιμοποιούμε.

Τέλος, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μόνωσης διοργάνωσε την ημερίδα με θέμα: Ενεργειακή αναβάθμιση: Πολιτικές, τεχνικές λύσεις θερμομόνωσης και στεγάνωσης. Στην ημερίδα αυτή έδωσαν το παρόν μεγάλη μερίδα του κλάδου των μονώσεων & στεγάνωσης, όπου και ενημερώθηκαν από έγκριτους επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου.

«Εργοληπτικόν Βήμα»

Το «Εργοληπτικόν Βήμα» είναι η περιοδική έκδοση της ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων), που ιδρύθηκε το 1933 και εκπροσωπεί σε σύνολο άνω του 70% των εργοληπτικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο, κορυφαίο σε επικοινωνιακή δύναμη στο χώρο των ειδικών εκδόσεων. Εκδίδεται από το 1947, ενώ η αρθρογραφία, την οποία επιμελείται η ΠΕΣΕΔΕ, καλύπτει όλες τις εξελίξεις στον χώρο των Δημοσίων Έργων, όπως νόμοι, υπουργικά διατάγματα, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

Gobhma.gr

Η ιστοσελίδα www.gobhma.gr παρέχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση από τον τεχνικό κλάδο: ειδήσεις που αφορούν το περιβάλλον, έργα σε δήμους και περιφέρειες, ενέργεια, οικονομία, μεταφορές, υποδομές και άλλα πολλά.

Άρθρα της ιστοσελίδας κυκλοφορούν και μέσω NEWSLETTER, όπου περιλαμβάνονται 7.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Η ηλεκτρονική ατζέντα εμπερικλείει όλες τις εργοληπτικές επιχειρήσεις Δημοσίων Έργων Α1-Α2 τάξη & από την 1η ως και την 7η τάξη, όλες τις Αρχές της Κεντρικής Διοίκησης, αλλά και τις Αυτοδιοικητικές Α’ & Β’ βαθμού. Επίσης φθάνουν ηλεκτρονικά σε κεντρικούς και τοπικούς Οργανισμούς, περιφέρειες, δήμους, νοσοκομεία, δασαρχεία, υπουργεία, επισκέπτες εκθέσεων που δίνουμε το παρών (οι επισκέπτες είναι μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι κλπ). ( η λίστα συνεχώς θα αυξάνεται)

Η ιστοσελίδα www.gobhma.gr είναι ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις που γίνονται στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα