Δράσεις αντισεισμικής προστασίας υποδομών Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Δράσεις αντισεισμικής προστασίας υποδομών Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης» στον Άξονα «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιο Πέτσας.

Το έργο, ύψους 31.034 ευρώ, θα υλοποιηθεί μέσω δύο υποέργων:

– Υποέργο 1 (24.400 ευρώ): «Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου για τον Πρωτοβάθμιο
Προσεισμικό Έλεγχο Κτιρίων Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».

Αφορά στην Εκπόνηση Προγράμματος Πρωτοβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου Κρίσιμων Υποδομών αρμοδιότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, και συγκεκριμένα: Ταχύ Οπτικό Έλεγχο (Τ.Ο.Ε.) σε 56 Υποδομές – 61 κτίρια.

– Υποέργο 2 (6.634 ευρώ ): «Δράσεις Ενημέρωσης – Πληροφόρησης – Ευαισθητοποίησης». Αφορά σε δράσεις ενημέρωσης για Μέτρα Προστασίας Πριν τον Σεισμό – Κατά τη διάρκεια του Σεισμού –

Μετά το τέλος του Σεισμού και διαχωρίζονται σε: α) γενικές δράσεις που απευθύνονται στον γενικό πληθυσμό και β) εξειδικευμένες δράσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες στόχους ώστε να βελτιωθούν οι δεξιότητές τους σε σχετικά θέματα και να αλλάξουν οι στάσεις και συμπεριφορές τους.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα