Δομική Ενίσχυση και Αποκατάσταση Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Δομική Ενίσχυση και Αποκατάσταση Ακραίων Σπονδύλων Μ6.2 Υψηλής Γέφυρας Σερβίων», προχώρησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Δ.Μ κ. Κωνσταντίνος Αναγνώστου και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 152.022,96 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και περιλαμβάνει επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ρηγματώσεων και προσθηκών – ενισχύσεων, με εξωτερικές προεντάσεις στο συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που καταβλήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. που είχε σαν αποτέλεσμα να παρθούν τα κατάλληλα μετρά για την ενίσχυση της γέφυρας. Τέλος, βάση των χρονοδιαγραμμάτων, οι φωτεινοί σηματοδότες θα απομακρυνθούν σε 2 μήνες.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα