ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Παρεμβάσεις 1.650.000 ευρώ στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα

Ποια έργα αφορά η μελέτη

Ο Δήμος Βύρωνα με ανακοίνωσή του ενημερώνει ό,τι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου ολοκλήρωσαν τη μελέτη ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου (στίβου και χλοοτάπητα) του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα. Το έργο, συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ, προβλέπει την αντικατάσταση του ταρτάν του στίβου αλλά και του χλοοτάπητα του γηπέδου και έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια για έγκριση και χρηματοδότηση. Οι εκτεταμένες φθορές του ταρτάν σε συνδυασμό με την εντατική χρήση του, καθιστούν τους χώρους αυτούς ακατάλληλους και επικίνδυνους για τραυματισμό των αθλουμένων και χρήζουν άμεση αντικατάσταση.

Οι παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν συνοπτικά αφορούν:

  • Αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου με την τοποθέτηση προκαλλιεργημένου υβριδικού συστήματος χλοοτάπητα σε συνολική έκταση 8325 m2.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση στο στίβο νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) συνολικής έκτασης 6.100 m2.
  • Απαραίτητες εργασίες στεγάνωσης τμήματος της κερκίδας, ώστε να σταματήσουν η εισροή υδάτων στους χώρους των αιθουσών.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού (συγκεκριμένα δύο τέρματα αλουμινίου με δίκτυα, τέσσερεις σημαίες στα σημεία του κόρνερ καθώς και πάγκοι «στεγασμένων» καθισμάτων.

Οι παρεμβάσεις αυτές αποτελούν την 1η φάση εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα. Θα ακολουθήσει η 2η φάση εργασιών, η οποία προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των κερκίδων.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα