Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης

Υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη, της Πρόεδρου Δ.Ε.Υ.Α. Βόρειας Κυνουρίας κας Χριστίνας Αναγνωστάκου και εκπροσώπου της ανάδοχου εταιρίας, η εργολαβική σύμβαση κατασκευής του έργου «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης και σύνδεσή της με υφιστάμενα υδροληπτικά έργα και υφιστάμενα δίκτυα διανομής στους οικισμούς Άστρους, Παραλίου Άστρους, Κάτω Βερβαίνων και Ξηροπηγάδου».

Κύριος του έργου είναι η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας και Φορέας υλοποίησης η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 – 2020» και το αντικείμενό του αφορά στην κατασκευή δεξαμενής, χωρητικότητας 1.000 m3 το ύψος της γεώτρησης «Συνδέσμου» και δίκτυο αγωγών μεταφοράς ύδατος από την πηγή ύδρευσης «Μάνα», συνολικού μήκους 1.594m.

Είναι ένα έργο εξαιρετικά μεγάλης σημασίας καθώς θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες υδροδότησης στο κεντρικό τμήμα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, δηλαδή τους οικισμούς Άστρος, Παράλιο Άστρος, Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Κάτω Δολιανά και Κάτω Βέρβαινα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της επάρκειας νερού, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες όπου εντείνεται η ζήτηση και κατανάλωσή του.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα