Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Διακήρυξη νέου έργου ασφαλτόστρωσης δρόμου

Με ακόμη μία διακήρυξη έργου συνεχίζει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού στην Κοινότητα Μεσορράχης» προϋπολογισμού 49.720,81€.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις Ανταποδοτικών Τελών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών ορίζεται η 9η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

Το αντικείμενο της εργολαβίας αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού, εντός ορίων οικισμού της Κοινότητας Μεσορράχης.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, αξιοποιώντας όλες τις μορφές χρηματοδότησης. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε και να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες των Κοινοτήτων μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το πρώτο έργο που υλοποιείται με πόρους από τα ανταποδοτικά τέλη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Θα ακολουθήσουν κι άλλα ουσιαστικά έργα για τα χωριά μας καλύπτοντας το κόστος από τα έσοδα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα