Δήμος Βοΐου: «Έπεσαν» οι υπογραφές για την υλοποίηση δύο έργων

Τις συμβάσεις υλοποίησης δύο έργων ,στους οικισμούς Αυγερινού και Πολυκαστάνου, υπέγραψε ο δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής, με αντίστοιχους αναδόχους.

Συγκεκριμένα:

Α)Τη Τρίτη 27/9, υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση έργου κατασκευής γηπέδου ποδόσφαιρου 5Χ5 στον Αυγερινό σε δημοτικό χώρο, με τον ανάδοχο κ. Στέργιο Ζήση. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 68.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.-Π.Δ.Μ. 2012-2018 και από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Β)Τη Δευτέρα 26/9, υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση έργου ανάπλασης κοινόχρηστου χώρου στο Πολυκάστανο, με τον ανάδοχο κ. Στέργιο Καραβελιά. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την λιθόστρωση καλντεριμιού με γρανιτοκυβόλιθους μήκους 105 μέτρων, στον δρόμο από την οικία Ζήκου έως την οικία Παρτσάλη, εντός του οικισμού Πολυκαστάνου, την ανακατασκευή του παρακείμενου πέτρινου τοιχίου και την κατασκευή νέας πέτρινης  βρύσης στη θέση της παλαιάς.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 43.600 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.-Π.Δ.Μ. 2012-2018.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα