Δήμος Πετρούπολης: «Πράσινο φως» για δύο νέα σχολεία στην πόλη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ AE Τιμολέοντα Κατσίπο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ Θανάση Γιάνναρη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκο Κακαβά.

Κατά την επίσκεψή τους στις Κτιριακές Υποδομές ιεραρχήθηκαν οι κτιριακές ανάγκες των σχολικών μονάδων της Πετρούπολης και συζητήθηκαν τόσο οι δυνατότητες ανέγερσης νέων σχολείων, όσο και η συντήρηση και ανακατασκευή των υφιστάμενων κτιρίων.

Τόσο ο δήμαρχος Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, όσο και ο αντιδήμαρχος Νίκος Κακαβάς, ευχαρίστησαν τους ιθύνοντες για την αποπεράτωση του 13ου νηπιαγωγείου Πετρούπολης, ενώ δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι κόποι τριών ετών επιτέλους αποδίδουν καρπούς, αναγνωρίζοντας ότι έχει γίνει πολλή δουλειά, καθώς η αναβάθμιση των σχολείων, μετά από πολλά χρόνια παραμέλησής τους, αποτελούσε και αποτελεί προτεραιότητα.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος της ΚΤΥΠ Τιμολέον Κατσίπος και ο διευθύνων σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης, ανακοίνωσαν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης του 17ου Νηπιαγωγείου, καθώς και η έγκριση χρηματοδότησης του 9ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης, ενώ υποσχέθηκαν και την περαιτέρω ενίσχυση των σχολικών μονάδων της πόλης, με την κάλυψη υλικοτεχνικών και εξοπλιστικών αναγκών.

Δεν παρέλειψαν επίσης να τονίσουν ότι με τον Δήμο Πετρούπολης έχουν χτίσει μια ιδιαίτερα σταθερή συνεργασία, καθώς με την έγκαιρη δημιουργία όλων των απαιτούμενων μελετών και την διεκδικητικότητά του, έχει καταφέρει να ενταχθεί σε αρκετά προγράμματα και πρακτικά να αναβαθμίσει σύντομα σχεδόν το σύνολο των σχολικών του υποδομών.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα