Δήμος Πατρέων: Κατασκευή χώρου στάθμευσης στο Έλος Αγυιάς κι Ανοιχτού Θεάτρου στο πρώην Κάμπινγκ

Ένας πανέμορφος χώρος στο αστικό περιβάλλον της πόλης παίρνει την μορφή που του αξίζει, μετά από πλήρη εγκατάλειψη χρόνων από τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές – όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση – που περίμεναν τον επενδυτή, να τα εκμεταλλευτεί. Ο λόγος για το χώρο του έλους της Αγυιάς και του πρώην κάμπινγκ, για τα οποία το ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής, ήταν έντονο από την πρώτη της θητεία, με στόχο την προστασία και την ανάδειξή του, αλλά και την απόδοσή του στο λαό της Πάτρας.

Έτσι – κι ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο Έλος, με κατασκευή περίπατου οικολογικής ευαισθητοποίησης, αναψυχής, ποδηλατοδιαδρομής, χώρων αναψυχής, φωτισμού, τραπεζοπάγκων, ξύλινου διαδρόμου, παρατηρητήριων πανίδας – εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020», το έργο του Δήμου Πατρέων: Κατασκευή χώρου στάθμευσης για την εξυπηρέτηση του Έλους Αγυιάς και κατασκευή Ανοιχτού Θεάτρου, εντός της περιοχής του πρώην κάμπινγκ του Δήμου Πατρέων.

Το έργο αφορά στην κατασκευή υπαίθριου χώρου στάθμευσης 174 θέσεων για τις ανάγκες των επισκεπτών του Έλους, καθώς και την κατασκευή ανοιχτού, ξύλινου θεάτρου 653 θέσεων, εντός του πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς, συνολικού προϋπολογισμού 2.106.093 ευρώ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα