Δήμος Μυτιλήνης: Σύμβαση για τα συμπληρωματικά δίκτυα αποχέτευσης της Αγιάσου

Η σύμβαση που αφορά το έργο «Συμπληρωματικά δίκτυα αποχέτευσης της Αγιάσου» υπεγράφη μεταξύ της ΔΕΥΑΛ και της αναδόχου εταιρείας «ΔΟΜΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.», από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βάλεση και τον εκπρόσωπο της αναδόχου, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ, αφορά την κατασκευή 1.700 μέτρων δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και 700 μέτρων ομβρίων, και περιλαμβάνει την εγκατάσταση ηλεκτρολογικών μηχανημάτων στο υπάρχον αντλιοστάσιο και την εγκατάσταση ενός “compact” υπόγειου αντλιοστασίου στο πάνω μέρος του οικισμού.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ευχάριστη μέρα για την Αγιάσο, καθώς με το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώνεται το δίκτυο αποχέτευσης του οικισμού. Το μεγάλο στοίχημα για τη ΔΕΥΑΛ είναι το επόμενο διάστημα να αξιοποιήσει τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη δημιουργία δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης. Ως Δήμος Μυτιλήνης θα είμαστε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, όπου χρειαστεί».

O χρόνος ολοκλήρωσής του έργου προβλέπεται στους 15 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα