Δήμος Εορδαίας: Έργα συντήρησης σε τρία νηπιαγωγεία της Πτολεμαΐδας

Συνεχίζονται τα έργα σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό συντήρησης και αναπροσαρμογής στις ενίοτε τροποποιούμενες λειτουργικές απαιτήσεις των υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Τσολακίδης Τ. Θεόδωρος πολιτικός μηχανικός Ε.Δ.Ε.», υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση Αύλειων χώρων 10ου και 7ου-8ου Νηπιαγωγείων Πτολεμαΐδας», συνολικού προϋπολογισμού 29.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 28.722,41 ευρώ (με ΦΠΑ).

Αναλυτικότερα οι εργασίες, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 4 μήνες, στο
συγκεκριμένο έργο είναι:

10ο νηπιαγωγείο:

– Αντικατάσταση των πλακών των εξωτερικών δαπέδων του σχολείου με νέες πλάκες τσιμέντου σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

– Επικάλυψη αρμού διαστολής οροφών, τοίχων και δαπέδων με αρμοκάλυπτρο.
– Συντήρηση και βαφή της βρύσης του αύλειου χώρου.

7ο-8ο νηπιαγωγείο:

– Καθαίρεση τμήματος της περίφραξης του αύλειου χώρου και κατασκευή νέου τμήματος από οπλισμένο σκυρόδεμα.
– Αρμολόγημα των όψεων της πέτρινης περίφραξης

Η δημοτική αρχή σχεδίασε προσεκτικά τη συντήρηση των σχολικών μονάδων της Εορδαίας, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων.

Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΕΠ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα