Δημοπρατείται έργο συντήρησης επαρχιακού δρόμου από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Aποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε τη Τρίτη 29 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε το πρώτο πρακτικό της μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων) δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 380.000 ευρώ έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού 22 Αρεόπολη – Οίτυλο προς Καρδαμύλη.

Ακόμα, προέβη στην κατακύρωση προσωρινού αναδόχου στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού -μέσω του ΕΣΗΔΗΣ- για τη συντήρηση και λειτουργία των αντλιοστασίων και του φράγματος του ΓΟΕΒ Παμίσου, έργο προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για το προϋπολογισμού 40.000 ευρώ έργο που αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας, στη Νεστάνη του Δήμου Τρίπολης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα