Διενέργεια Διαγωνισμού για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στη Σύρο

Ανοικτό διαγωνισμό διενεργεί ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Σύρου.

Υποέργο 1: Αναβάθμιση και βελτίωση Υποδομών», συνολικού προϋπολογισμού 583.626,62, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με ημερομηνία λήξης των προσφορών έως τη Δευτέρα 09/01/2023 και ώρα 14:00.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» (συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Η πράξη, στην οποία συμμετέχουν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ως Κύριος Δικαιούχος, και ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου, ως Συνδικαιούχος, αφορά στη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην Ερμούπολη και αποτελείται από το υποέργο Ι (YE 1), το οποίο περιλαμβάνει:

1.1. Αναβάθμιση και Βελτίωση Υποδομών.
1.1.Α. Κατασκευή Ραμπών και Οδεύσεων Τυφλών — Διαπλάτυνση Πεζοδρομίων.
1.1.Β. Αναβάθμιση οδοφωτισμού — Εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων.
1.2. Προμήθεια Συστημάτων Αστικού Εξοπλισμού.

Η περιοχή παρέμβασης βρίσκεται στο κέντρο της Ερμούπολης και αποτελείται από ένα σύνολο οδών με έντονη εμπορική δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις οδούς: α. Θυμάτων Σπερχειού, β. Πρωτοπαπαδάκη, γ. Βικέλα, δ. Σταματίου Πρωίου, ε. Χίου, στ. Πετροκοκκίνου, ζ. Τιμ. Αμπελά, η. Ελ. Βενιζέλου, καθώς και την Πλατεία Άννης Κουτσοδόντη.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα