Διακήρυξη του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αγ. Πέτρου Βόρειας Κυνουρίας»

Συνεχίζονται τα έργα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με την διακήρυξη του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αγ. Πέτρου» προϋπολογισμού 54.000,00€ συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του  Φ.Π.Α. (24%) το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 03η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης υφιστάμενων δημοτικών δρόμων στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις θέσεις, οι οποίες βρίσκονται εντός ορίων οικισμού της Κοινότητας. Οι συγκεκριμένες θέσεις υποδείχθηκαν και προτάθηκαν από το Συμβούλιο της Κοινότητας. Επισημαίνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν στα υφιστάμενα πλάτη των δρόμων χωρίς να πραγματοποιηθούν εργασίες διαπλάτυνσης.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Αποδίδουμε τους ΚΑΠ (πρώην ΣΑΤΑ) εκεί όπου ανήκουν, στα χωριά μας. Με την υλοποίηση των ασφαλτοστρώσεων στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου θα πραγματοποιηθεί αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος και θα εξασφαλιστεί η καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση πρωτίστως των κατοίκων και κατόπιν των επισκεπτών».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα