Διαγωνισμός για την αντικατάσταση των ταρτάν του στίβου του ΟΑΚΑ

Η αντικατάσταση των ταρτάν του στίβου του ΟΑΚΑ προχωράει, με την Περιφέρεια Αττικής να προχωράει στην προκήρυξη του διαγωνισμού. Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία.

Η ανακοίνωση:

«Η Περιφέρεια Αττικής διακήρυξε την ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για το εξαιρετικά σημαντικό Έργο «Συντήρηση – αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων (ταρτάν), στεγανοποιήσεις οροφών και αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης ΟΑΚΑ», εκτιμώμενης αξίας 5.847.840€.

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία Έργα αναβάθμισης και αξιοποίησης του Ολυμπιακού Συγκροτήματος που παρουσιάστηκαν αναλυτικά στις 13/12/2022, στην εκδήλωση για το Πρόγραμμα Αξιοποίησης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Αττικής, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση όλων των ταρτάν των στιβικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, έπειτα από 20 χρόνια, υπεγράφη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Πρόεδρο της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου, Νεκτάριο Βιδάκη, στις 24 Μαΐου 2022 και το Έργο περιλαμβάνει:

– Αντικατάσταση του συνόλου των συνθετικών ελαστικών ταπήτων – ταρτάν του ΟΑΚΑ (Κεντρικός Στίβος, Κ1 και Κ2, Προπονητήριο ΣΕΓΑΣ).

– Στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου, συνολικής επιφάνειας 4.953 τ.μ.

– Αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του ΟΑΚΑ, κατόπιν διαπίστωσης φθορών και δυσλειτουργιών τους συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων θυρών.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι «το είπαμε και το κάνουμε!

Η αποκατάσταση της μεγαλύτερης και σπουδαιότερης στιβικής εγκατάστασης της χώρας θα επαναφέρει -και- τον στίβο του ΟΑΚΑ στο παγκόσμιο επίκεντρο. Να μπορεί να διεκδικεί και να φιλοξενεί σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της χώρας και την προβολή της σε όλο τον κόσμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατουλή, ο οποίος έχει αποδείξει ότι «αγκαλιάζει» τον ελληνικό αθλητισμό, συνεισφέροντας σε πάρα πολλά σπουδαία έργα αναβάθμισης και κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο αθλητισμός μας αλλάζει! Η Ελλάδα αλλάζει!»

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των προσφορών για την επιλογή αναδόχου καθορίστηκε η 11η Ιανουαρίου 2023 στις 14:00 και η αποπεράτωση του Έργου προβλέπεται 12 μήνες έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα