Διαγωνισμός για την αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»

Αναθέτουσα αρχή: Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.

Σύντομη Περιγραφή: Το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» αφορά στην αποκατάσταση, λειτουργική – αισθητική βελτίωση και περιβαλλοντική αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και υπαίθριων εγκαταστάσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων.

Οι παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου αφορούν στα παρακάτω

• Αναμορφώνεται ο νότιος περιβάλλων χώρος και η περίφραξη επί της Ακτή Κανάρη, με κατάλληλες διαμορφώσεις και φυτεύσεις, δημιουργούνται οι αναγκαίες θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ και στάθμευσης αυτοκινήτων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες στάσης – στάθμευσης των ομάδων κατά την διάρκεια αγωνιστικών υποχρεώσεων.

• Αναμόρφωση της περιοχής εισόδου του Κέντρου με τις κατάλληλες διαμορφώσεις προσβασιμότητας ΑΜΕΑ και διευκολύνσεις Αθλητών και επισκεπτών (Ανελκυστήρας, χώροι υπαίθριων καθιστικών κλπ).

• Αισθητική Ανακαίνιση – αναβάθμιση κτιρίου Κερκίδων.

• Αισθητική Βελτίωση περιβάλλοντα χώρου ανοικτής κολυμβητικής δεξαμενής, κατασκευή στεγάστρου στην ανατολική πλευρά για τους αθλούμενους, δημιουργία προστατευμένων χώρων για τους προπονητές στην βόρεια πλευρά, εγκατάσταση χώρων προβολής ενημέρωσης και χορηγιών, Ανακατασκευή υαλοπετασμάτων – ανεμοφρακτών.

• Κατασκευή Νέου μεταλλικού στεγάστρου Κερκίδων, κατασκευή κλειστών δημοσιογραφικών θεωρείων, αντικατάσταση καθισμάτων θεατών.

• Πλήρης ανακαίνιση διώροφου κτιρίου βοηθητικών αποδυτηρίων, (προβλέπεται η δημιουργία στο δώμα του επισκέψιμου χώρου για συνοδούς αθλούμενων, κατασκευή σκιάστρου και ανεμοφράκτης). Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. 13/2024 22

• Αισθητική και λειτουργική ανακαίνιση των κτιρίων Κωπηλασίας Ιστιοπλοϊκού και συλλόγου Ναυαγοσωστών.

• Ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων των κλειστών κολυμβητικών δεξαμενών και κατασκευή νέου μεταλλικού στεγάστρου.

• Δημιουργία χώρου κεντρικού ελέγχου – ασφάλειας των κολυμβητικών δεξαμενών.

• Πλήρης ανακαίνιση ισογείου του κτιρίου γραφείων και Αποδυτηρίων, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου γυμναστηρίου και διασύνδεση του με τμήμα του υπογείου χώρου όπου δημιουργούνται χώροι αποθεραπείας.

• Ανακαίνιση των υπογείων χώρων μηχανοστασίων και πλήρης αντικατάσταση λειτουργικού εξοπλισμού κολυμβητικών δεξαμενών.

• Ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις με αντικαταστάσεις σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις για την επισκευή και την αναβάθμιση του Κέντρου με στόχο τον εκσυγχρονισμό των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αφορούν και στην Ενεργειακή Αναβάθμιση των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

Εκτιμώμενη συνολική αξία: 6.064.516,13 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ 24%.

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών: 09-08-2024, ημέρα Παρασκευή , ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 15:00μ.μ

Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 20-08-2024, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10:00π.μ.

ΕΔΩ τα σχετικά έγγραφα.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα