ΔΕΥΑ Άρτας: Ενίσχυση με 5 νέα οικολογικά οχήματα

Ενισχυμένη σε εξοπλισμό, εκσυγχρονισμένη στις λειτουργίες της, ισχυρή στις δράσεις της. Αυτό είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο λειτουργεί τα τελευταία χρόνια η ΔΕΥΑΑ. Στην κατεύθυνση αυτή, εντάσσεται και ο νέος στόλος αυτοκινήτων που απέκτησε τις προηγούμενες ημέρες, αποτελούμενος από 5 νέα οχήματα.

Τα νέα οχήματα, έρχονται να αντικαταστήσουν παλαιότερα και γερασμένα της ΔΕΥΑΑ, που λόγω των συχνών βλαβών ήταν οικονομικά ασύμφορα, ενώ παράλληλα οι πολλές ώρες που ήταν εκτός λειτουργίας, καθυστερούσαν την επιτόπου επίλυση ζητημάτων σε διάφορες περιοχές.

Έτσι, με χρηματοδότηση του ΠΕΠ Ηπείρου και με δικούς της πόρους, τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΑ, Βασίλης Κρανιώτης και υπερεσιακά στελέχη της, παρέλαβαν τα νέα οχήματα.

Σε σχόλιο του ο Χρήστος Τσιρογιάννης σημείωσε: «Η ΔΕΥΑΑ έχει σπάσει τα κοντέρ όλα αυτά τα χρόνια με αναβαθμίσειςστις υποδομέςτης, μενέεςγεωτρήσεις, μενέα “έξυπνα” συστήματα που ελαχιστοποιούντα προβλήματα και ψηφιοποιούντις υπηρεσίεςπου παρέχονται στουςδημότες.

Πλέον, οι εργαζόμενοι θα οδηγούν ασφαλή αυτοκίνητα, θα κερδίζουν χρόνο στις υπηρεσιακές μετακινήσεις τους και το κόστος των καυσίμων και των βλαβών θα είναι σημαντικά μικρότερο», με τον Διευθυντή της Επιχείρησης, Βασίλη Κρανιώτη να συμπληρώνει: «Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΥΑΑ έχει να επιδείξει σημαντικό έργο σε όλο το εύρος του Δήμου. Ενισχυμένη σε εξοπλισμό, εκσυγχρονισμένη στις λειτουργίες της, ισχυρή στις δράσεις της, γίνεται και κάθε ημέρα καλύτερη για όλους».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα