Αποφάσεις και έργα της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε τη Τετάρτη 10 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου στο έργο βελτίωσης της ασφάλειας στον ισόπεδο κόμβο των Μυκηνών, στο πλαίσιο του με συνολικό προϋπολογισμό 2.555.000 ευρώ έργου βελτίωσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Αργολίδας.

Ακόμα, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού 3 “κατακύρωσης σύμβασης στον οικονομικό φορέα”, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού -μέσω του ΕΣΗΔΗΣ- για την ανάθεση της μελέτης προϋπολογισμού 499.163,27 ευρώ που αφορά στην κατασκευή του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης.

Επίσης, από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε η διενέργεια δημοπρασίας για την τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο Μελιγαλά, έργο προϋπολογισμού 258.053,21 ευρώ.

Προέβη επίσης η Επιτροπή στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο αποκατάστασης του τμήματος Καρκαλού – Σταυροδρόμι, της εθνικής οδού 74 Τρίπολη – Πύργος.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε την ανάδειξη οριστικού μειοδότη στο προϋπολογισμού 770.000 ευρώ έργο που αφορά στην οριστική αποκατάσταση της βατότητας σε δημοτικό δρόμο στο Μακρύσι, λόγω κατολίσθησης.

Τέλος, μεταξύ άλλων, στην ίδια συνεδρίαση η Επιτροπή προέβη στην έγκριση διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ έργο αξιοποίησης και ανάδειξης σε περιβαλλοντικό πάρκο του χώρου εκατέρωθεν της σιδηροδρομικής γραμμής του καταργημένου μετρικού δικτύου Κορίνθου – Βέλου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα