Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε Βίλια και Πόρτο Γερμενό

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:
«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΒΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ» Εκτιμώμενης αξίας 2.068.825,00 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

Αναθέτουσα αρχή: ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ.

Το έργο θα εκτελεστεί εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και συγκεριμένα στην Δημοτική Ενότητα των Βιλίων η οποία περιλαμβάνει το ομώνυμο οικισμό και τον παραθαλάσσιο οικισμό Πόρτο Γερμενό.

Οι εργασίες που προβλέπονται:

-Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Οικισμό Βιλίων σε συνολικό μήκος 15.820m με παράλληλη τοποθέτηση νέων ή αντικατάσταση φρεατίων ύδρευσης και εργασιών σύνδεσης σε 900 θέσεις παροχών.

2. Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Οικισμό Πόρτο Γερμενό σε συνολικό μήκος 14.140m με παράλληλη τοποθέτηση νέων ή αντικατάσταση φρεατίων ύδρευσης και εργασιών σύνδεσης σε 500 θέσεις παροχών. Επιπλέον για το Πόρτο Γερμενό προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση νέας Μεταλλικής Δεξαμενής Ύδρευσης όγκου 300m3 για την ενίσχυση της ύδρευσης.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών101 ορίζεται η 27/02/2024 , ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00:00.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται 29/02/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00:00.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα