Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός «Ασφαλτικές εργασίες στην Ε.Ο Γέφυρα Καλογήρου – Πρέβεζας»

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Ασφαλτικές εργασίες στην Ε.Ο Γέφυρα Καλογήρου – Πρέβεζας», με συνολικό προϋπολογισμό 150.000,00€, με CPV: 45233222-1 «Κατασκευαστικές εργασίες για έργα οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης», NUTS: EL541.

Το έργο συντίθεται στις κατηγορίες εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΙΑ με προϋπολογισμό 120.964,06€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Ως καταληκτική ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 4η Απριλίου 2024, ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 15:00μ.μ.

Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 8η Απριλίου 2024, ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 10:00π.μ.

Ο διαγωνισμός είναι προσβάσιμος από τη διεύθυνση: http://pwgopendata.eprocurement.gov.gr/actSearchErgwn/faces/active_search_main.jspx  κάνοντας αναζήτηση για α/α: 206621.

  • Βρείτε την προκήρυξη εδώ.
Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα