Ανοίγει τις πύλες τις η 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC στις 21 Οκτωβρίου

Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας και την ηλεκτροκίνηση, με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά,  με κορυφαίες επιχειρήσεις και ένα πλήρες και δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων έρχεται για να  αποδείξει ότι …το μέλλον είναι εδώ!

ENERGIA.TEC Forum θα πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 19:00 το βράδυ.

Την ώρα που η ενέργεια και κάθε πτυχή της βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας παγκοσμίως, ο επισκέπτης της έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά κάθε νέο προϊόν και λύση, κάθε νέα τάση και καινοτομία για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας, την ηλεκτροκίνηση, τους αυτοματισμούς κτιρίων, τα έξυπνα οικιακά συστήματα, το τηλεπικοινωνιακό και ηλεκτρονικό υλικό.

Θα θαυμάσει νέες τεχνολογίες που παρέχουν ολοένα και περισσότερες δυνατότητες και θα γνωρίσει κορυφαίες εταιρείες που θα παρουσιάζουν προϊόντα συνώνυμα της υψηλής απόδοσης, της άνεσης και του πρωτοποριακού design. Θα ενημερωθεί για κάθε νεότερη λύση για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, μέσα από την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, τα συστήματα παρακολούθησης ενέργειας και διαχείρισης της ενεργειακής κατανάλωσης, τα φωτοβολταϊκά συστήματα και πολλά άλλα.

ENERGIA.TEC Forum

Στο παράλληλο τριήμερο ENERGIA.TEC Forum μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα ημερίδων και workshopεπιχειρήσεις, φορείς, πανεπιστημιακά ιδρύματα, επιστήμονες και ειδικοί θα βρίσκονται εκεί για να δώσουν λύσεις και να αναδείξουν τα πιο επίκαιρα ζητήματα το κλάδου.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσουν οι: • Eurolamp   HBES – TIS Control Greece – Γεώργιος Μπαρσούμ  Meazon  • Microlink   NSC Hellas SA  •        Olympia Electronics AE          Pals   Raycap   Schneider Electric   Β. Καυκάς ΑΕ  • ΕΛΕΜΚΟ   Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών – ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.  Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων – Π.Ο.Σ.Ε.Η.  • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων  • Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου  • Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη

-Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.

-Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του ENERGIA.TEC Forum εδώ.

-Μπορείτε να εγγραφείτε OnLine πατώντας εδώ.

-Μπορείτε να συμπληρώσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας εδώ.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα