Ανοιχτός διαγωνισμός για τη κατασκευή υδατοδρομίου στη Κυλλήνη

Μετά την επίσημη χορήγηση άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου με Κοινή Υπουργική Απόφαση, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης, προχώρησε στη διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση τμήματος ζώνης λιμένα Κυλλήνης μετά έργου για την κατασκευή, και λειτουργία υδατοδρομίου.

Συγκεκριμένα, με ομόφωνη απόφαση του προέδρου Γιάννη Βαρβαρέσου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΛΤ Κυλλήνης εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης και προκηρύχθηκε η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο.

Ο παραχωρούμενος χώρος είναι συνολικής εκτάσεως 290,9 τ.μ και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την άδεια λειτουργίας υδατοδρομίου, σύμφωνα με την άδεια ίδρυσης. Ειδικότερα, πρόκειται για τμήμα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Κυλλήνης, έκτασης 80,90 τ.μ. που αφορά στις χερσαίες εγκαταστάσεις του υδατοδρομίου, τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα εμβαδού 150 τ.μ. για τις συνοδές δραστηριότητες του υδατοδρομίου, καθώς και για τμήμα της θαλάσσιας ζώνης λιμένα Κυλλήνης, εκτάσεως 60 τ.μ. για την τοποθέτηση του πλωτού προβλήτα προσέγγισης υδροπλάνου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα