Αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού Σουφλίου

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 12΄30’ μ.μ., στο Δημαρχείο Σουφλίου ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος και ο Νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας “DASTERI SYSTEMS A.E.” κ. Γιάννης Δαστερίδης, υπέγραψαν τη σύμβαση εκτέλεσης της Προμήθειας με τίτλο: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ”.

Πρόκειται για το έργο αναβάθμισης φωτισμού του Δήμου το οποίο έχει ως στόχο την ολική αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων, με νέα υψηλής τεχνολογίας “έξυπνα” φωτιστικά & λαμπτήρες τύπου LED.

Η τόσο σημαντική για τον Δήμο και τους Δημότες επένδυση, περιλαμβάνει την αντικατάσταση 4.675 φωτιστικών σημείων με την εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία 4.675 τεμ. νέων υπερσύγχρονων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου Led, συμπεριλαμβανομένης της 10ετούς εγγύησης/συντήρησης καλής λειτουργίας από την Ανάδοχο Εταιρεία. Τα “έξυπνα” φωτιστικά τύπου LED φέρουν προεγκατάσταση για μελλοντική χρήση συστήματος διαχείρισης φωτισμού.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος δήλωσε: «Η δημοτική Αρχή προχωρά στην υλοποίηση ενός αναπτυξιακού Έργου υποδομής το οποίο θα απολαμβάνουν οι πολίτες για τις επόμενες δεκαετίες. Με το συγκεκριμένο έργο αναβαθμίζουμε ποιοτικά και αισθητικά το φωτιστικό δίκτυο του Δήμου σε όλη την γεωγραφική του έκταση, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας των δημοτών. Η συγκεκριμένη επένδυση θα εξασφαλίσει στους δημότες ποιοτικά αναβαθμισμένο φωτιστικό αποτέλεσμα, παρέχοντας παράλληλα στον Δήμο βελτίωση του Περιβαλλοντικού του Αποτυπώματος (Μείωση Εκπομπών Ρύπων CO2) και εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας ύψους άνω του 60%.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα