Αναβάθμιση των σχολικών υποδομών του Δήμου Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών χαιρετίζει την απόφαση χρηματοδότησης του έργου «Μεταστέγαση Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Ιωαννίνων σε οικόπεδο εντός του χώρου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» με προϋπολογισμό 6.900.000,00 ευρώ την οποία υπέγραψε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη για μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2016, εντάθηκε κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο και ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με αφορμή την υπογραφή της χρηματοδότησης δήλωσε: «Η αίσια έκβαση της εξασφάλισης της απαραίτητης χρηματοδότησης για την μεταστέγαση των πειραματικών δημοτικών σχολείων αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι οι μεγάλοι στόχοι επιτυγχάνονται με τη συνένωση δυνάμεων. Το 2016 η δημοτική μας Αρχή μαζί με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία την οποία εξέλιξε στο μεγαλύτερο μέρος της η προηγούμενη διοίκηση του δήμου με την βοήθεια των υπηρεσιών. Καθοριστική ήταν η συμβολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, ο οποίος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή την σπουδαιότητα του εγχειρήματος και στάθηκε στο πλευρό μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Στοίχημα για εμάς είναι πλέον η ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου το οποίο θα αναβαθμίσει κατά πολύ τις εκπαιδευτικές υποδομές των Ιωαννίνων».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα