Αναβάθμιση αρδευτικών εγκαταστάσεων Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εντάχθηκε σε ένα ακόμα χρηματοδοτικό πρόγραμμα με στόχο την αναβάθμιση των υφιστάμενων αρδευτικών εγκαταστάσεων του Δήμου και την μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, κάτι το οποίο θα ωφελήσει όλους τους αγρότες που αρδεύουν τα κτήματά τους από τις γεωτρήσεις αυτές.

Το πρόγραμμα προέρχεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τη Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Π.Α.Α. 2014 – 2020) με το ποσό των 2.195.464,64 €, με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αύξηση ενεργειακής απόδοσης και ενεργειακή εξοικονόμηση υφιστάμενων αρδευτικών εγκαταστάσεων Δήμου Άργους – Μυκηνών»

Βασικός σκοπός του έργου είναι η μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των υποδομών άρδευσης με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας με εγκατάσταση νέας γενιάς εξοπλισμού υψηλότερης απόδοσης και χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς και παρακολούθησης ενεργειακών παραμέτρων και δεικτών. Συμπληρωματικά, στο δίκτυο προστίθεται εξοπλισμός τηλεμετρίας – τηλεδιαχείρισης του συστήματος καθώς και παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του αρδευτικού νερού.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα