Ανακατασκευή της αίθουσας καλαθοσφαίρισης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» στο Ηράκλειο

Σύμβαση για την ανακατασκευή της αίθουσας καλαθοσφαίρισης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) στο Ηράκλειο υπογράφηκε, στις 3 Μαΐου 2023, από τον Πρύτανη Νικόλαο Κατσαράκη και εκπρόσωπο της εταιρείας «LYDAKIS Construction Co».

Το έργο προϋπολογισμού σχεδόν 300,000  ευρώ περιλαμβάνει την αντικατάσταση του ξύλινου παρκέ της αίθουσας καλαθοσφαίρισης με νέο ξύλινο δάπεδο κατηγορίας FIBA  με δυνατότητα υποστήριξης δύο προπονητικών και ενός αγωνιστικού γηπέδου, τη μερική ανακαίνιση των WC και των αποδυτηρίων της αίθουσας καλαθοσφαίρισης, τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ανακαίνιση των WC για άτομα με ειδικές ανάγκες. Tο έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η αίθουσα καλαθοσφαίρισης  του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» λειτουργεί από το 1991 και αποτελεί αγαπημένο τόπο συνάντησης των φοιτητών, του εκπαιδευτικού και του διοικητικού προσωπικού σε καθημερινή  βάση. Πολύ συχνά μάλιστα φιλοξενεί μεγαλύτερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα, εκθέσεις και φεστιβάλ σε επίπεδο δήμου Ηρακλείου και Περιφέρειας Κρήτης καθώς διαθέτει υποδομές για τη διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων (αμφιθέατρο 240 θέσεων, φουαγιέ 350 τ.μ., προαύλιο).

Οι εργασίες ανακαίνισης της αίθουσας καλαθοσφαίρισης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» προβλέπεται να ολοκληρωθούν αρχές Οκτωβρίου 2023 και αναμένεται να δώσουν νέα πνοή και προοπτικές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα