Ανάδοχος αποπεράτωσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αγίας Παρασκευής

Το «πράσινο φως» της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής πήρε ο οριστικός ανάδοχος  για το έργο αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου, στην περιοχή της Νέας Ζωής.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι και να διαρκέσει περίπου 30 μήνες, ενώ το συνολικό του κόστος θα ανέλθει στα 4.030.147,93 ευρώ άνευ Φ.Π.Α.

«Η δημοτική Αρχή συνεχίζει τον αγώνα της για να κάνει πράξη όλες τις δεσμεύσεις της ώστε μέσω των έργων που πραγματοποιεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μετατρέποντας την Αγία Παρασκευή σε ένα πιο όμορφο και πιο σύγχρονο προάστιο.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας που δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών, τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που στάθηκαν αρωγοί, αλλά και όλους όσους βοήθησαν από την πλευρά τους για να μπορέσει η πόλη να ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση ενός ακόμα σπουδαίου έργου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα