Αιτήσεις καταγραφής ζημιών από τις πυρκαγιές στην Π.Ε. Μεσσηνίας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου

Η Π.Ε. Μεσσηνίας γνωστοποιεί ότι για την καλύτερη και πιο λειτουργική εξυπηρέτηση των πληγεισών επιχειρήσεων και των πληγέντων επαγγελματιών, μετά από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν,

  • α) 2 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Βασιλιτσίου Δ.Ε Κορώνης, του Δήμου Πύλου – Νέστορος,
  • β) 3 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Βλαχοπούλου Δ.Ε. Παπαφλέσσα του Δήμου Πύλου – Νέστορος και
  • γ) 4 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή Κάτω Μέλπειας (οικισμός Βράχος), Αγριλόβουνου, Διαβολιτσίου (οικισμοί Μοναστηράκι, Αγιοι Θόδωροι κλπ), Καρνασίου, Παραπουγκίου, Δασοχωρίου και Δεσύλλα Δ.Ε Ανδανίας, του Δήμου Οιχαλίας, θα πρέπει:

Οι ενδιαφερόμενοι, των οποίων οι επιχειρήσεις, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, αγροτικές / κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, άλλες επιχειρήσεις και φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχουν υποστεί ζημιά, μπορούν –μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου- να προσέρχονται καθημερινά στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, από τις 8 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι, στις γραμματείες των Διευθύνσεων Ανάπτυξης (5ος όροφος, γραφείο  508) και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (2ος όροφος, γραφείο 234), για να παραλαμβάνουν και να συμπληρώνουν την αίτηση προς τις αρμόδιες επιτροπές.

Οι επιτροπές, καταλήγει η ανακοίνωση, μπορούν σε κάθε περίπτωση να ζητήσουν στοιχεία, έγγραφα ή πληροφορίες που θα διευκολύνουν το έργο τους ως προς την εκτίμηση της ζημίας.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα