11,7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών σε 9 Κέντρα Υγείας της Αττικής

Τρεις νέες συμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση 9 Κέντρων Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής υπεγράφησαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου  (Καλλιθέας, Χαλανδρίου, Ηλιούπολης, Κεραμεικού, Ζωγράφου, Πλατείας Αττικής, Νέου Κόσμου, Νέας Ιωνίας (Τ.Ι. Περισσού), Νέας Ιωνίας – Ακτινολογικό Τμήμα), στο πλαίσιο του μεγαλύτερου προγράμματος εκσυγχρονισμού των υποδομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τις συμβάσεις υπέγραψαν η Διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Όλγα Μπαλαούρα και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας «ΤΑΛΩΣ Α.Τ.Ε.», παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου και Επικεφαλής της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτη Σταμπουλίδη. Το ύψος των συμβάσεων ανέρχεται σε 11,7 εκατ. ευρώ. Τους διαγωνισμούς για τα έργα ωρίμασε και διενήργησε η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, με αναθέτουσα αρχή την 1η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα, οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν:

  • Στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Καλλιθέας, Χαλανδρίου, συνολικής αξίας 3.698.620,22 ευρώ.
  • Στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Ηλιούπολης, Κεραμεικού, συνολικής αξίας 3.035.125,57 ευρώ.
  • Στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Ζωγράφου, Πλατείας Αττικής, Νέου Κόσμου, Νέας Ιωνίας (Τ.Ι. Περισσού), Νέας Ιωνίας – Ακτινολογικό Τμήμα, συνολικής αξίας 4.969.136,05 ευρώ.

Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα