ΕΥΔΑΠ – Διαγωνισμός: Νέο έργο στη Δυτική Αττική

Η Ε.ΥΔ.Α.Π. διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: “ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ1000” Συνολικής εκτιμώμενης αξίας είκοσι πέντε εκατομμυρίων τριακοσίων εξήντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα έξι ευρώ και είκοσι επτά λεπτών (25.368.986,27€), (χωρίς Φ.Π.Α. 24%).

Η παρούσα εργολαβία αφορά την κατασκευή του νέου τροφοδοτικού αγωγού για την ενίσχυση του υφιστάμενου κεντρικού τροφοδοτικού δικτύου ύδρευσης στη Δυτική Αττική, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις ζήτησης, λόγω της ένταξης στο σύστημα υδροδότησης της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. της νήσου Αίγινας αλλά και των οικισμών Κινέττας και Αλεποχωρίου.

Ο νέος τροφοδοτικός αγωγός που θα κατασκευασθεί είναι χαλύβδινος διαμέτρου Φ1000. Παράλληλα με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται και η κατασκευή μιας διακλάδωσης με αγωγό διαμέτρου Φ700 από τον οικισμό Στρίφι έως τη Νέα Πέραμο. Το συνολικό μήκος των ενισχυτικών σωληνώσεων είναι 15.440 m περίπου.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr. Στην ιστοσελίδα του αναθέτοντος φορέα (www.eydap.gr) αναρτάται σχετική ενημέρωση με αναφορά στο συστημικό αριθμό διαγωνισμού και διασύνδεση στον ανωτέρω ψηφιακό χώρο του «ΕΣΗΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ».

Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών: 04.09.2024

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα