Προμήθεια φωτογραφικού συστήματος καταγραφής παραβίασης ορίου ταχύτητας στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού προμήθεια και εγκατάσταση φωτογραφικού συστήματος καταγραφής παραβίασης ορίου ταχύτητας στην είσοδο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

ΕΣΗΔΗΣ 354793

Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 Συνοπτική Περιγραφή 

Αντικείμενο της παρούσας προμήθειας είναι η προμήθεια και εγκατάσταση φωτογραφικού συστήματος καταγραφής παραβίασης ορίου ταχύτητας στην είσοδο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων (στο εξής «Γέφυρα»). Στο συγκεκριμένο σημείο καταγράφονται διαρκώς τροχαίες παραβάσεις συνέπεια παραβιάσεων του ορίου ταχύτητας επί της Γέφυρας, ενώ επιπλέον επιβαρύνεται ο φορέας της Γέφυρας. (CPV 34971000-4).

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (στο εξής «ΠΔΜ») σύμφωνα με το ΦΕΚ Α’198/11.09.2001 είναι αρμόδια για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συσκευών παραβιάσεων ΚΟΚ κατόπιν πρότασης της αρμόδιας Τροχαίας. Συνεπώς, η ΠΔΜ αναλαμβάνει την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και συντήρηση με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και των συνεπειών που προκαλούν. Η συγκεκριμένη λύση θα αυτοματοποιήσει την έκδοση στοιχείων οδικών παραβάσεων και θα συντελέσει στη μείωση της ταχύτητας εντός του οικισμού.

Περιλαμβάνεται της η προμήθεια και εγκατάσταση ειδικών στύλων με την ανάλογη καμπίνα (Θάλαμο) για την τοποθέτηση των καμερών, η εκπόνηση, εφαρμογή και λειτουργία λογισμικού διαχείρισης παραβάσεων και η συντήρηση αυτών.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα