Νέο έργο αναβάθμισης υποδομών προς δημοπράτηση από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δημοπράτηση Έργου “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ PATRAS IQ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ”

Με το παρόν έργο θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αναβάθμιση υποδομών καινοτομικής διασύνδεσης γνώσης και επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο ανάπτυξης του Patras IQ με δημιουργία σύγχρονου υβριδικού συνεδριακού κέντρου με εξασφάλιση πλήρους ψηφιακής και φυσικής προσβασιμότητας στο κτήριο του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Για τη εφαρμογή της σχετικής μελέτης κρίθηκε σκόπιμο να γίνουν εργασίες και επεμβάσεις , με τις οποίες δεν αλλοιώνονται οι όψεις, δεν θίγονται τα φέροντα στοιχεία και τηρούνται οι κανονισμοί και οι πολεοδομικές διατάξεις:

Οι σύγχρονες ανάγκες του επιμελητηρίου απαιτούν την λειτουργική αναβάθμιση του κτιρίου. Οι πιο κύριες επεμβάσεις που γίνονται στο κτίριο είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου συνεδριακού χώρου 141 θέσεων με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, χώρο μεταφραστών, βεστιάριο, κτλ., η ανακαίνιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΔΣ στο υπόγειο, η αναδιάταξη των γραφειακών χώρων στους ορόφους και η δημιουργία σύγχρονου ευρύχωρου ανελκυστήρα για ΑΜΕΑ.

-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 

-ΕΣΥ 

-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 

-ESPD 

-ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ 

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα