Δημοπρατήσεις και συμβάσεις έργων στην Ήπειρο

«Πράσινο φως» για δημοπρατήσεις και συμβάσεις έργων άναψε στη πρόσφατη της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Επιτροπή:

  • Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο: Οδικό Κύκλωμα Μουργκάνας- Αποκατάσταση ζημιών- οριζόντια σήμανση, προϋπολογισμού € 700.000,00 με οριστικό ανάδοχο την ΑΡΛΕΤΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.
  • Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου: «Νέες εργασίες συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας», προϋπολογισμού € 148.000.
  • Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου:  «Αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Λευκοθέας Δ. Ζίτσας Ιωαννίνων», προϋπολογισμού € 200.000

Σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων

Με αποφάσεις της Περιφερειακής Επιτροπής θα συναφθούν Προγραμματικές Συμβάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου για την υλοποίηση των εξής έργων:

  • Με το Δήμο Ζαγορίου για τη «Βελτίωση οδοποιίας της συνδετήριας οδού με επαρχιακή οδό Κάτω Πεδινών – Αρίστης Ζαγορίου», προϋπολογισμού 000. €
  • Με το Υπ. Πολιτισμού και την Ι. Μητρόπολη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας για «Μελέτη αποκατάστασης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παραμυθίας», προϋπολογισμού 000.
  • Με το Υπ. Πολιτισμού και την Ι. Μητρόπολη Ιωαννίνων για το έργο: «Αποκατάσταση Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ Κατσικά Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 400 €.
 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα