Ίσθμια: Κατασκευή δύο νέων υπαίθριων γηπέδων αντισφαίρισης (τένις)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή δύο νέων υπαίθριων γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, δίπλα από το Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Γιάννης Στέφας”. Το έργο «Κατασκευή δύο (2) γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Ο.Τ. 11- Κ.Χ στη Δ.Δ. Ίσθμιας» συνολικού προϋπολογισμού 234.493,25 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο (2) υπαίθριων γηπέδων τένις με συνθετικό χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, σε οικόπεδο εμβαδού 13.920,75m2, που έχει ήδη κατασκευαστεί και χρησιμοποιείται γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα δύο γήπεδα διαστάσεων 23,77μ * 10,77μ το καθένα, θα κατασκευαστούν στο Νοτιοδυτικό άκρο του οικοπέδου και ο συνολικός απαραίτητος αγωνιστικός χώρος θα οριοθετηθεί με περίφραξη που πληροί τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα