intrakat_paros_airport

Share

Στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου 2025, έκτακτη σύσκεψη με αντικείμενο την εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των υποδομών του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Κώστας Μπιζάς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κ. Γιώργος Μπαφίτης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ κ. Βασίλη Σιαδήμα.

Ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Κώστας Μπιζάς, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών του νέου αεροδρομίου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών και τη συνολική αναβάθμιση της Πάρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ