76ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

Από τις 2 έως και τις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 76ου Συνεδρίου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε.), στην αίθουσα του ΤΜΕΔΕ, Παλαιών Πατρών Γερμανού 3-5, στην Αθήνα.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, λόγω της υγειονομικής κρίσης, η Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. επανέρχεται με το 76ο Τακτικό Συνέδριο. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι: «Η θωράκιση των Εργοληπτικών Επιχειρήσεων σε εποχές μεγάλης αβεβαιότητας». Στο συνέδριο, όντας η Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε.  η παλαιότερη και η αντιπροσωπευτικότερη επαγγελματική οργάνωση, συμμετέχουν εκπρόσωποι από τους εργοληπτικούς συνδέσμους όλης της χώρας, καλύπτοντας όλο το φάσμα των επιχειρήσεων και στελεχών που ασχολούνται με την παραγωγή του Δημοσίου Έργου.

Η θεματολογία του φετινού Συνεδρίου περιλαμβάνει :

 🔹 Εισηγήσεις με τα τρέχοντα θέματα του κλάδου    

 🔹 Εισηγήσεις προσκεκλημένων

  🔹 Ενημέρωση των εκπροσώπων σε οικονομοτεχνικά θέματα και θέματα νομοθεσίας

Θα προσκληθούν και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι κομμάτων & φορέων, προκειμένου να τοποθετηθούν σε ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με το χώρο των Δημοσίων Έργων.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα