600 χιλ. ευρώ για νέο οδικό έργο στη Περιφέρεια Κρήτης

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε μικρής έκτασης επιφάνειες σε Π.Ε.Ο. Ν.Ε.Ο. και Β.Ο.Α.Κ.» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, τα στελέχη της υπηρεσίας Μανόλης Γωνιανάκης και Κατερίνα Γιαννέλου, και ο εκπρόσωπος της εργοληπτικής εταιρείας Αντώνης Μαραγκάκης.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η τοπική, μικρής έκτασης συντήρηση επιφανειών οδοστρώματος σε οδούς αρμοδιότητας Περιφέρειας Κρήτης. Η αποκατάσταση του καταστρώματος των οδών από καθιζήσεις, ρωγμές, της εξιδρώσεως των υφιστάμενων ασφαλτικών στρώσεων καθώς και κάθε άλλης αιτίας, θα υλοποιείται σε μικρής έκταση επιφάνειες από 200 έως 500 τετραγωνικά μέτρα περίπου. Κάθε παρέμβαση πρέπει να υλοποιείται στην μικρότερη δυνατή διάρκεια, και θα παραδίδεται άμεσα σε κυκλοφορία εντός 24 ωρών.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα