500.000 ευρώ για αναβάθμιση οκτώ αγροτικών δρόμων του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε αγροτικούς δρόμους στην περιοχή της Κοινότητας Δρυμού θέτει σε τροχιά υλοποίησης η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους περίπου 500.000 ευρώ για την αναβάθμιση οκτώ αγροτικών δρόμων.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η ένταξη της πρότασης του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση επιπέδου κυκλοφορίας αγροτικών οδών (οδοί πρόσβασης σε παρόδιες αγροκτηνοτροφικές χρήσεις) του Δήμου Ωραιοκάστρου» συνολικού προϋπολογισμού (συνολικής δημόσιας δαπάνης) 499.900 ευρώ στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

«Πρόκειται για ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δρυμού και θα εξυπηρετήσει τους συνδημότες μας που ασχολούνται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ως διοίκηση εργαστήκαμε συντονισμένα, συντάξαμε μελέτες και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για να αναβαθμίσουμε αγροτικούς δρόμους που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση και καταπονούνται. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να δημιουργήσουμε στον Δήμο μας καλύτερες υποδομές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να αρχίσει το επόμενο διάστημα. Περιλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος των οδών, διαμόρφωση τριγωνικής τάφρου (gutter) για την συλλογή των όμβριων υδάτων της κάθε οδού, εργασίες οδοστρωσίας βάσης, ασφαλτικές εργασίες, εργασίες κάθετης και οριζόντιας σήμανσης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα