4εκ. ευρώ για την δημιουργία εργοστασίου αφαλάτωσης στη Τήνο

Μετά από συντονισμένες κινήσεις και αλλεπάλληλες συναντήσεις του Παναγιώτη Κροντηρά, Δημάρχου Τήνου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, και τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, ο Δήμος Τήνου ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 4εκ. ευρώ για την δημιουργία εργοστασίου αφαλάτωσης στο νησί.

Ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, ευχαριστεί δημόσια τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον συγχαίρει δημόσια για την επιτάχυνση των διαδικασιών από πλευράς του , αφού μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή του αιτήματος, φτάσαμε στην σημερινή ευχάριστη εξέλιξη για το νησί.

«Με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας σε νερό, ειδικά το καλοκαίρι, συνεχίζουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η εξομάλυνση της τροφοδοσίας του νησιού μας με επαρκείς ποσότητες νερού θα γίνει πραγματικότητα! Συνεχίζουμε δυναμικά για να κερδίσουμε πλήρως το στοίχημα που έχουμε θέσει ως νέα Δημοτική Αρχή στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας! Ευχαριστούμε δημόσια τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο που στάθηκε σημαντικός σύμμαχος στις εως τώρα προσπάθειες μας για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα τις ύδρευσης στο νησί μας.

Φυσικά δεν σταματούμε εδώ. Οι διεκδικήσεις μας είναι σαφώς περισσότερες και θα σταματήσουν μόνο όταν καταφέρουμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας!
Η διασφάλιση της ποιότητας νερού αλλά η εξασφάλιση της επάρκειας για όλους τους δημότες Τήνου είναι πρωταρχικός μας στόχος.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων ως Δημοτική Αρχή προχωράμε στην οργάνωση των υπηρεσιών μας με την κατάλληλη στελέχωση, και βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για την διεκδίκηση τόσο κοινοτικών όσο και εθνικών πόρων.» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Την προσεχή Δευτέρα με αφορμή την εξέλιξη, ο Δήμαρχος Τήνου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα